Wie we zijnOprichter – Robert Boogaard
Een ondernemer met 20 jaar ervaring in het opstarten en managen van bedrijven. Nu partner in een privaat investeringsfonds, sociaal ondernemer, actief filantroop en gepassioneerd promotor van effectief geven. Mede-oprichter van Effective Giving en Filantropie in Nederland.

 

 


 

Het Bestuur

 


Voorzitter – Peter Groenen
Vastgoedbelegger en venture capitalist met veel ervaring in het investeren in en opbouwen van succesvolle bedrijven. Al meerdere jaren actief filantroop door middel van geven van geld, kennis, netwerk en steun aan goede doelen in Nederland en Afrika.

 

Annet van den Hoek
Secretaris – Annet van den Hoek
Tien jaar ervaring met ontwikkelingsprojecten in Indonesië, Pakistan en Kenia. Schreef een proefschrift over een strategie voor het plannen van ontwikkelingsprogramma’s. Adviseur voor ‘sociale ondernemingen’, werkzaam voor Women on Wings en programma manager van Stichting Ineke Feitz

 

Ernestine Schimmelpenninck Jazi Foundation
Penningmeester – Ernestine Schimmelpenninck
Heeft ruime ervaring met goede doelen en hun financiële vraagstukken vanuit o.a. de Charity desk van Rabo en richt zich al jaren op doneren, investeren en beleggen met de juiste impact. Heeft de overtuiging dat door effectiever te geven en te investeren belangrijke doelstellingen voor de wereld (UN Sustainable Development Goals) versneld behaald kunnen worden.

 


 

Raad van Advies

 

Frits Petit
Adviseur – Frits Petit
Registeraccountant en na 12 jaar bij Coopers&Lybrand en de Nederlandsche Bank, sinds 2001 zelfstandig werkzaam als accountant/fiscalist. Verzorgt allerhande belastingzaken voor DGA, ondernemers en particulieren. Geïnspireerd om ‘geven’ wijdverbreid op een hoger plan te krijgen.

 


 

Met Jazi Foundation samenwerken?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, ervaren adviseurs in de non-profit sector en eenieder die met plezier een bijdrage wil leveren. Neem contact op via: mail@jazifoundation.org