Jazi Foundation in FD artikel over effectief geven


Klik op foto

 

Effectief geven aan doelen en filantropische kennis opbouwen

“… Naast geven aan en ondersteunen van de effectiefste non-profitorganisaties deelt en investeert Jazi Foundation in kennis op het gebied van effectieve filantropie. Jazi was een van de initiatiefnemers van Effective Giving, een learning community van vermogensfondsen en grote filantropen in Nederland. Jazi ondersteunt ook Effectief Altruïsme Nederland, opgericht om mensen en organisaties aan te moedigen en in staat te stellen zoveel mogelijk goed te doen.”

Klik op de foto, of lees het FD hele artikel hier >>


Over Jazi Foundation

Our goal is to seek out and support the most effective nonprofit organisations in the areas of children and poverty alleviation, using a venture philanthropy approach. We also catalyse initiatives that aim to increase the impact of philanthropy in the Netherlands.