Gulle gever wil meer schenken dan alleen geld

Gulle gever wil meer schenken dan alleen geld

Filantropie in Nederland

Filantropie in Nederland heeft een grootschalig onderzoek gedaan met het doel de verschillende belevingswerelden van non-profit organisaties en grote gevers in kaart te brengen en een brug te bouwen die hen nader tot elkaar brengt.

Wat dit onderzoek uniek maakt, is dat het voor het eerst diep ingaat op de relatie tussen grote gevers en non-profit organisaties en de verwachtingen die zij hieromtrent hebben. Meer dan 1300 respondenten hebben meegedaan aan de online enquête en 40 aan de diepte interviews.

De resultaten en conclusies van het Grote Gever Onderzoek 2015 zijn verwerkt in een handzame rapportage, met praktische conclusies, aanbevelingen en tips, die voor iedereen kosteloos te downloaden is. Dit om non-profit organisaties, filantropie intermediairs en adviseurs te helpen direct beter in te kunnen spelen op de behoeftes van grote gevers en voor grote gevers om met plezier en voldoening meer kunnen gaan geven.

Filantropie in Nederland is een sectorbreed initiatief, ondersteund door meer dan 60 partners die het gezamenlijk doel hebben om filantropie in Nederland een positieve impuls te geven.

Ga naar Filantropie in Nederland voor meer informatie.

By |2017-10-04T16:07:19+02:00november 19th, 2015|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Gulle gever wil meer schenken dan alleen geld

About the Author:

Jazi Foundation is dedicated to maximising the impact of philanthropy. We do this by supporting initiatives which help to make philanthropy more effective.

Major donor want to more than only give money

Filantropie in Nederland

‘Filantropie in Nederland’ (Philanthropy in the Netherlands) is a major donor study, carried out in the Netherlands. Its aim is to enable major donors and NGOs (non-profit organisations) to connect more effectively, so they can create more impact together.

The study is a Jazi Foundation and Nassau Fundraising initiative, with Rabobank Charity Management as primary partner. It was supported by more than 60 organisations from the non-profit sector in the Netherlands.

The conclusions and recommendations can be read in English here.

By |2016-10-09T12:00:22+02:00november 19th, 2015|News|Reacties uitgeschakeld voor Major donor want to more than only give money

About the Author:

Jazi Foundation is dedicated to maximising the impact of philanthropy. We do this by supporting initiatives which help to make philanthropy more effective.