Jazi initiatief ‘Filantropie in Nederland’ in Filanthropium

Jazi initiatief ‘Filantropie in Nederland’ in Filanthropium

Filantropie in Nederland onderzoek

Artikel 19/03/2015 Filanthropium.nl, door Edwin Venema (lees het op Filanthropium.nl)

Jazi Foundation en Nassau Fundraising hebben het initiatief genomen om te onderzoeken hoe de relatie tussen grote gevers (donaties vanaf € 1.000) en ontvangende partijen (goede doelen / non-profits) verbeterd kan worden. ‘Door de belangen van gevers en ontvangers beter op elkaar te laten aansluiten kunnen ze samen meer impact creëren’, aldus de initiatiefnemers.

Het onderzoek Filantropie in Nederland start dit voorjaar. De resultaten en conclusies worden verwerkt in een rapportage met praktische aanbevelingen, die open en kosteloos gedeeld wordt. Dit helpt non-profit organisaties, filantropie intermediairs en adviseurs om direct beter in te spelen op de behoefte van grote gevers, waardoor deze met plezier meer kunnen gaan geven.

Deelnemen
Alle partijen die met major donors of non-profits werken zijn welkom dit initiatief te ondersteunen, door zich (kosteloos) aan te sluiten als partner van het onderzoek.

Voor meer informatie en aanmelding zie www.filantropieinnederland.nl

 

By |2015-03-24T13:16:41+02:00maart 23rd, 2015|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Jazi initiatief ‘Filantropie in Nederland’ in Filanthropium

About the Author:

Jazi Foundation is dedicated to maximising the impact of philanthropy. We do this by supporting initiatives which help to make philanthropy more effective.